Noget vemodigt, men jeg skulle jo kun være der i tre uger.

Jeg har fået blod på tanden, og har sat kursen ind mod fire og et halvt års uddannelse til industrielektriker.
Her, helt offenligt, vil jeg gerne takke alle i el-afdelingen hos Junckers: Søren, Carsten, Tommy, Lars, Jens og Niels – Samt Lars og Lars (ja, der var faktisk tre…)

Jeg har lært meget af jer, og har set hvordan en hverdag kan være, og fået bekræftet hvor spændende det er at arbejde med!

Det blev dog lidt for spændende i onsdags (på min fødselsdag, i øvrigt) da jeg skulle skifte en kontakt på et løftebord.
Efter at have målt efter, og vi troede strømmen var slukket, begyndte jeg at afmontere den gamle kontakt, og derefter at montere den nye.
Det gik fint, lige indtil jeg kom til at røre ved løftebordet med venstre hånd. ZAP, 230V gennem kroppen fra hånd til hånd… Altså, gennem hjerteregionen 🙁
Afsted til skadestuen, ikke ba-buuh-ba-buuh – Gik ved egen hjælp, og kunne ikke selv mærke noget galt.
Det bekræftede et par timers afslapning med hjertemonitor da også, så efter tre timer kom jeg ud til junkcers igen, og gik straks igang med at sætte en lampe op. Ja, MED strøm.. 🙂

Lidt komisk sagde jeg til de andre, at nu havde jeg da prøvet alt hvad de kunne byde på – Så jeg kunne lige så godt få diplomet. Køligt blev der svaret, at det var næppe sidste gang jeg fik stød – Og at jeg kun havde set ca. meget meget lidt at hvad faget har at byde på. Umiddelbart en kold spand vand, men nej! Det betyder der er meget mere som er spændende, som jeg skal lære 🙂

Nu er jeg så tilbage på ungdomslinien, og skal dælme bare finde en læreplads – Eller arbejde. Økonomien hænger ikke sammen uden rigtig indkomst, og det går ud over livskvaliteten og mit selvværd. Føler ikke rigtig jeg kan forsørge min familie.
Så jeg må klø på! Hovedet højt og alt det der – Men svært til tider.. :\

Men, pas på dig selv – Og forrsten. Kommer snart en forbedret version af siden (ikke design, funktionalitet)

/Thomas

0 kommentar

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More