Glædelig jul, dog en anelse forsinket – Men godt nytår, nåede jeg lige!

Det har været et begivenhedsrigt år, med arbejde i IT branchen, brand i IT branchen, vores første reelle ferie i fire år, opsigelse og snart nyt arbejde.. Og vigtigst af alt: Familieforøgelse!!!

Opsigelse var kedelig, så den springer vi let og elegant over (i første omgang…)

Faktisk vil jeg kun springe hen til ferien.. Den var helt fantastisk!
Vi havde to uger på Læsø og i Jylland – Helt fantastisk!
Vejret var skide godt. Ikke én dag med regn, og temperaturer på omkring 20-25° C.
Vi havde lejet en Ford Focus C-Max, en diesel hakker, som kørte ganske fint.
Vi fik kørt omkring 1300km, hvoraf godt 1000 var med sømmet i bund (læs: motorvej – Og nej, selvfølgelig kørte vi ikke for stærkt (svigermog)!) 🙂

Men vi havde brug for det.. Egentlig havde jeg nok brug for endnu mere ferie, for arbejdet tog hårdt på mig fra marts og frem til jeg endelig fik stoppet.
Midt i det hele havde jeg dog halvanden måneds barsel, hvilket også var fantastisk. Jeg blev snydt for mange ting ved den første fødsel (Amy) og den første tid. Så ta opleve det en gang mere, var godt. Fødslen gik lige efter bogen. Faktisk var det underligt at boget allerede var skrevet – For den burde være skrevet ove.. Ja ja, du fik den vidst godt? 🙂

Ida er simpelthen det mest glade barn jeg nogensinde har set. Uanset tid og sted, kan hun præstere et smil. Klart, når hun er træt eller sulten, så er der måske lidt længere mellem smilene.. Men glad er hun i hvert fald!

Ida har dog også været meget syg de første måneder af hendes liv. Hun har hostet i to måneder nu, på et tidspunkt så kraftigt at hun blev indlagt på Roskilde sygehus, sammen med Astrid, til observation for kighoste… Hun blev suget fri for snot og slim flere gange, og efter fire dage (stadterede torsdag, og de kom hjem søndag aften) var det endelig i bedring!

Siden har hun kun hostet osm vi voksne også gør det – Men det ser bare voldsomt ud på sådan en lille størrelse, når hele kroppen hopper og danser pga. hoste… 🙂

Men alt i alt er vi ved god mod. Der er dog “ude-fra-kommende” kræfter der prøver at ligge os ned.. Men det kommer der mere om senere. Inden nogen føler sig truffet, kan jeg fortælle at det intet har med familie og venner at gøre..

Men kort sagt: Godt nytår!

/Thomas

0 kommentar

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More