Hm, what do you see?

af Thomas 'sitzz' Vang
0 kommentar

(Pun intended)
Efter otte-ni år i H&M, blev det nu min tur til at takke for denne gang, og komme videre.

Således var 31/10 min foreløbig sidste arbejdsdag for H&M, hvorefter jeg startede som udvikler hos Yousee.
Det har været en særdeles givende rejser jeg har haft, hvor jeg startede “på gulvet” i Greve, fik gradvist mere ansvar og viden, for her til sidst at være en del af den gruppe i Stockholm, det designer fremtidens logistikløsning.

Jeg har udviklet mig meget i tiden hos H&M, både som medarbejder, men så sandelig også som menneske. Så det er selvsagt ikke uden en hvis portion vemod, og heller ikke uden følelser, at denne tid nu lakker mod enden.
Men de nye udfordringer der ligger hos Yousee, glæder jeg mig nu alligevel utrolig meget til at få taget hul på.

Jobbet som udvikler har været en drøm gennem mange år, så da muligheden pludselig bød sig, var jeg ikke længe om at tage den.

Dels er det at udvikle meget tiltalende og har fascineret mig længe, dels ser jeg Yousee som et fantastisk firma, og slutteligt er det en fantastisk mulighed for ikke længere at skulle rejse til Stockholm i tide og utide.
Så nu vil jeg kunne bruge mere tid på noget jeg holder af, også mens jeg arbejder, mere tid på min familie, mere tid på venner og mere tid på mig selv. What’s not to like? 

0 kommentar

You may also like

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More