KODA – fra skurk til helt

af Thomas 'sitzz' Vang
0 kommentar

Jeg er bestemt ikke politisk anlagt normalt, og det her er måske heller ikke helt vildt politisk i det hele taget, men jeg har netop opsagt mit abonnent hos Google for deres musiktjeneste.

Årsagen skal selvfølgelig findes i Googles forsøg på at dumpe betalingen til danske kunstnere for afspilning af deres musik, et træk der måske på overfladen virker helt fair, men som i virkeligheden bare slet ikke er det.

Kunstnere verden over sulter for tiden efter at kunne arbejde, i form af koncerter eller andre optrædener, og de fleste er overladt til de små checks der kommer ind ad døren fra KODA. Og så er det rigtig svært for mig at beholde mit abonnement hos Google, når jeg ved, at færre penge kommer kunstnernes vej. Og det selvom jeg faktisk ikke hører særlig meget dansk musik selv, hvis noget overhovedet.

Mine 99 kr./måned rækker nok ikke vildt langt, og det bekymrer nok heller ikke Google at miste dem. Jeg ønsker bare ikke at støtte dem længere.

0 kommentar

You may also like

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More