Sang en dansk (næsten) profet for godt ti år siden.

Men det rager os vel alle sammen, om ikke andet fordi vi ikke skal ødelægge andres gode humør.
Jo jo, bevares – De FÅ der faktisk er i godt humør.

For der er da flere og flere der brokker sig, bare fordi vi har haft det lidt koldt, haft lidt sne og diverse radio kanaler var lige lovligt tidligt ude med julemusikken i år.

Jeg må indrømme, at jeg også synes at det har været koldt. Og jeg synes da også sneen var irriterende, de dagen toge og busser ikke kørte. Og nej, jeg er heller ikke fan af julemusik, som bliver udvidet med ét nyt nummer om året – Hvis der altså var Nordlys den første weekend med fuldmåne, samtidig med at alferne dansede på toppen af Holmekollen.. I sneen.. Ja..

I år skal vi tilbringe julen hos svigermekanikken.
Jeg tror at det bliver noget af en prøvelse. Ikke pga. stedet, men fordi vores børn er temlig rastløse. Normalt, til familiearrangementer, sidder vi én ad gangen og spiser, mens den anden tager sig af børnene. Og netop til jul, vil jeg ærgre mig, hvis det bliver tilfældet..

Men vi tager bestemt ikke sorgerne på forskud. Jeg tror godt at vi kan få dem til at tage den med ro, og om ikke andet, så kommer både fætter og kusine også 🙂

Hvis jeg ikke får skrevet mere i år, ønskes du glædelig jul, og godt nytår!

0 kommentar

You may also like

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More