En mere, der mener jeg selvfølgelig “et barn” – Og nej, det er ikke os der har fået et mere.
Det er Anne og Tommy, der har fået deres dejlige dreng, Gustav. Stort tillykke til Jer!

Så har jeg været ansat i en måned hos H&M nu. Det har været en hård måned, for dels har jeg ikke arbejdet i et halvt år før, og dels er det et meget fysisk arbejde.
Jeg finder arbejdet meget hårdt. Men det er et rigtig godt sted at være. Folk er venlige, og enormt hjælpsomme. Hele tiden.

Jeg har genåbnet Devent, og arbejder for tiden på at projekt. Devent tilbyder nu opsætning af forskellige CMSer og specialfremstillede webapplikationer, designs og websites – Eller måske endda portaler.

Jeg er begyndt at komme ovenpå igen, efter at være arbejdsløs. Det økonomiske rod det har skavt, tager det nok et par måneder at rydde op efter, men nu kan jeg se lyset for enden af tunellen, og kan se at jeg er på vej den rigtige vej. Så jeg er optimistisk, og glæder mig til at vi har styr på det hele igen!

0 kommentar

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More