Om mig

Hjem Om mig
af Thomas 'sitzz' Vang

39 år, gift på 14. år og far til to unge damer.

Arbejder hos YouTv som chapterlead for en lille gruppe skarpe backend/devops udviklere.
Jeg har tidligere arbejdet indenfor logistik, hvor jeg har oparbejdet en bred viden om forskellige WCS (RedPrairie, SAP EWM, Voitech) og konfiguration af disse. Senest hos Hennes & Mauritz i deres globale logistik afdeling i Stockholm som business expert, hvor jeg arbejdede med design og kravspecifikation af deres nye warehouse management system.

Jeg er optaget af udvikling, og har stærke evner inden for PHP, Python, GO, diverse data stores som Couchbase, Redis, DynamoDB, eller SQL baserede stores som MySQL og Oracle DB.
Det sidste år har jeg kun arbejdet i AWS, hvor teknologier som Lambda, DynamoDB, API Gateway, Route53 m.m. er blevet grundigt brugt, alt sat op med Terraform.
I den tidligere stilling hos Nuuday, har jeg endvidere arbejdet med netværk, administration af Linux servere (CentOS og Ubuntu) og opsætning samt konfiguration af services, Varnish, Kibana, Grafana m.m.

Jeg tror på en spirituel verden hvor der er mere mellem himmel og jord, et slags større fællesskab som alle giver til, og derfor også får fra. Er (meget) interesseret i Formula 1, astronomi og selvsagt udvikling af services.

Har idoler i Winston S. Churchill og Jens Martin Knudsen pga. deres totale dedikation til det de troede på.

Kan godt lide single malt whisky fra Highlands eller især Islay, god mad lavet med kærlighed, dubstep og drum’n’bass (generelt bare elektronisk musik) og har de seneste par år lyttet meget til “wave” som er lidt et mix af de to, blot mere melodisk og med mere vokal.

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More