Opgradering af hosting

af Thomas 'sitzz' Vang
0 kommentar

Ja, jeg er måske lidt pjattet.. Men jeg stod overfor et valg. Enten skulle jeg finde en ny host til konen, lære denne host at kende for at kunne supportere det bedst muligt, eller også skulle jeg opgradere hos den host som mine egne sider ligger hos.

Det blev sidstnævnte, da denne host altid har været fantastisk.

Jeg har nu ligger hos Azehosting i seks år, faktisk siden de startede. Muligvis deres mest trofaste kunde, og det selvom da faktisk har haft nogle temmeligt triste nedbrud.
Det værste var den gang deres leverandør gik konkurs (eller blev i hvert fald lukket ned af underleverandør for manglende betaling) hvor Azehosting blev ufrivilligt et af ofrene.
Konkret røg al data, og tilbage var kun en backup på en ekstern server som var omtrent 20 dage gammel.

Der gik syv dage (som jeg husker det) inden de fik en ny aftale på plads med en leverandør, sat servere op, indlæst backup osv… Det var et helvede.
Men hvad skal man stille op, når en leverandør.. Dør?
Jeg syntes faktisk at de klarede det fantastisk. Det er klart, at som firma kan man ikke leve med at ens website forsvinder i syv dage. Men det burde heller ikke ske mere, da de nu kun kører med dedikerede servere, som de selv administrerer.

Men for nu at komme tilbage på sporet, så har jeg opgraderet til en pro løsning, som giver stort set alt. Bland andet 4096MB dedikeret hokummelse, 300GB plads og 600GB trafik.
Og så kan jeg smide op til 300 domæner ind.

Så da det endelig var på plads, så havde jeg store flyttedag i går, hvor jeg flyttede konens website. Og for første gang lavede jeg endda en tidsplan, som desværre skred lidt da den tidligere hosts database server havde lidt svært ved at lave et dump. Men jeg var kun 11 minutter bagud, da jeg så endelig var færdig.

I dag har jeg så rettet alle mine backup tasks på tredje server, til at køre op mod den nye løsning. Det havde jeg helt glemt i går, og blev derfor vækket kl. 05 i morges da alarmerne om fejlet backup kom ind via SMS.. Suk 🙂

[![](/storage/app/media/azehosting_webhosting-af_310x310.png)](https://my.azehosting.net/aff.php?aff=11)

0 kommentar

You may also like

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More