Så kom den første børnesygdom til huset.
Vi vidste godt at vi med stor sandsynlighed ville få det i huset, da nogle nære venner har haft det hos alle deres tre børn. Og da vi har været der nogle gange ind i mellem, de sidste tre uger – Ja, så slap vi altså ikke.
Det gør nu heller ikke noget. Pigerne er lidt pylrede, men det er så også det.

Livet går ellers sin rolige gang. Stadig ikke lige et job i ærmet. Men jeg har fået positiv tilbagemelding fra et firma vedr. læreplads. Det “ville se på muligheden for en evt. praktikplads” stod der i mailen.

Jeg er begyndt at søge mange job som webudvikler. Jeg har på det seneste fået noget mere gejst i den retning.
Det startede med at jeg skulle lave endnu et nyt website til Devent. Så skulle jeg lave et for Astrid, nogle småting på min egen side (hmm, snart!). Nu er jeg igang med noget til min gamle arbejdsplads, samt et større projekt som Astrid har startet.

Alt i alt, enormt spændende. Og det har givet mig lyst til at kode igen.
Forskellen er nok, at det ikke er komplet formålsløst at åbne Zend nu, da der faktisk er noget som skal laves 🙂

Men alt i alt, gør det ondt på pungen at være på kontanthjælp. Og der er ikke megen hjælp at hente i banken, og kreditorer er som regel også mindre interesseret i situationen – Men bare at de får deres penge.
Det har jeg selvfølgelig også forståelse for, sådan ville jeg nok også have det 🙂

Jeg formår at forblive positiv. Jeg aner ikke hvordan, for på alle fronter og alle områder, er det en kamp lige nu. Personligt, økonomisk, fysisk, psykisk.. You name it.. Men på forunderlig vis, har jeg bare en “Tyrker-tro” på at alting nok skal lykkes, og at de større magter nok skal hjælpe os helskindet igennem, også denne krise.
Her taler jeg om denne husstand, og ikke hele Verden. Beklager, men “Verden” må klare sig selv.

Men nu jeg alligevel kom ind på det, bliver jeg nødt til at skælde lidt ud. Jeg hører konstant folk sige, at de ikke kan mærke krisen. At de ikke forstår hvad det går ud på.
Samtidig stilder den ene vismand efter den anden, sig op i fjernsynet, og fortæller at det altså er alvorligt, og at det ikke forsvinder lige med det samme.
Seneste nye er, at nogen har tænkt så langt, som at den stigende ledighed forstærker effekten af krisen. Ja selvfølgelig – Hvilke penge skal folk da bruge af?
Den almene borger, tager ikke denne krise seriøst nok. Vi står alle sammen med en lort i hånden, men ingen kan lugte den endnu. Ingen har mast den mellem fingrene, eller i det hele taget bare kigget sig i hånden.
Jo før det går op for folk, at krisen er reel, og gælder os alle sammen (som i ØKONOMISK krise, og ikke kun FINANS krise…) jo før vil der ske noget. Den enkelte må også tage ansvar. Det går man f.eks. ikke ved med det samme at tænke om man kan få fingre i renoveringspuljen, så alt byggeri går i stå. Det gør man ikke ved at lægge endnu mere til side til “dårlige tider” (for det ER allerede dårlige tider).
Hvis ingen ændrede adfærd, ville der ingen ændring være. Men mediedækningen, samt folks mageløse evne til altid at gå i massehysteri, har sat i sneboldeffekt igang, som bliver alder helvede svær at stoppe…

Puha – Skal huske Neutral Website karma – Så derfor, jeg elsker jeg alle samen, elsker det gode vejr det lige har været et par dage, elsker vores nye bil, mine børn, kone og.. Ja, alt.

Sådan, så har jeg da også fået skrevet noget! 🙂

/Thomas

0 kommentar

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More