Efter to måneder uden arbejde, er situationen ved at være noget “træls” – For umiddelbart er der ikke særlig meget at gøre.
Det er ikke fordi jeg har givet op. Slet ikke. Jeg har bare haft utrolig meget modgang.

Det er en ting, at modtage afslag på ansøgninger. Det mest irriterende er, når jeg slet ikke FÅR svar. Nej, faktisk er det mest irriterende at få LOVET et svar, som så aldrig kommer.

Flere har svaret i vest, som jeg har spurgt i øst. Eksempelvis leder jeg lige nu efter en miglertidig praktikplads som elektriker, hvor jeg vil kunne se om faget er så spændende, som jeg har fået gjort det til.
Det tolker det næste alle sammen som at jeg søger efter en praktikplads som voksenlærling, hvorfor jeg er nød til at skrive eller ringe til dem igen, og fortælle, at pointen var at være der et par uge for at se tingene an.

Nogle stillinger jeg har søgt, har man direkte løget, og sagt stillingen ikke var ledig. Men jobopslaget er stadig aktivt, på deres eget website.

Nogle stillinge er så “lave” (altså, alle kan bestride dem) at jeg ikke har en jordisk chance for at stå ud. Det skulle måske lige være at møde nøgen op på adressen, men jeg tror ikke det nødvendigvis ville være på en positiv måde…

Alt i alt er det bare noget bras. Men jeg tager det i stiv arm. Jeg har oplevet det der var værre, og en smule modgang skulle nødig få mig ned med nakken!

Når jeg så nu har skrevet alt det negative, må jeg jo lige få styr på mit websites karma, og skrive noget positivt også.

Jeg har netop været til en jobsamtale i tirsdags, hvor jeg fik en rigtig god følelese af personerne og firmaet.
Foreløbig får jeg besked sidst i næste uge, hvorvidt jeg er kommet videre til “anden runde” af samtalerne.
Jeg glæder mig helt vildt, og tror faktisk på at det skal være min nye arbejdsplads!

Så har et andet firma højst sandsynligt accepteret at tage imod mig som praktikant – Men som datatekniker, mit “andet valg” så at sige.
Datateknikerens hverdag minder meget om den jeg havde hos InterXion, så det vil være en naturlig uddannelse at tage. Sikkerheden i at finde et job bagefter, er dog ikke så god. En elektriker derimod, har aldrig haft bedre muligheder end lige præcis nu.
Men det kan hurtigt ændre sig. Og da uddannelsen tager fire og et halvt år, kan tingene se helt anderledes ud, når jeg i så fald ville være færdiguddannet…

Så får vi også besøg i weekenden, fra jydelandet. Det er Anne og Tommy som kommer på besøg.
Anne er i 26. uge – Så det må snart kunne ses! 🙂

I morgen skal vi til Astrids svoger Tommys fødselsdag.

Sådan, lige dele negative og POSITIVE historier – Neutral karma – Så må jeg godt gå igen!

Hyg dig! 🙂

0 kommentar

You may also like

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More