Sidder og kigger ud af vinduet, og føler mig på ingen måde fyldt med inspiration til noget som helst. Vejret er træls, og kroppen gør ondt.

Jeg har den sidste måneds tid går rundt med ondt i ryggen. Det er nogle muskler, som jeg ikke kan finde ud af at slappe af i. Det giver en slem smerte, lige mellem mine skulderblade.

En rigtig sød kollega, som tilfældigvis også er yogainstruktør, kom hen til mig på arbejdet i går, og viste mig nogle øvelser jeg kunne lave, for at få styrket ryggen. Hun fangede det lige med det samme, og jeg kan mærke at det vil gøre underværker, om jeg laver de øvelser dagligt.

Sideløbende går jeg til nogle behandlinger, som minder lidt om dybdegående massage. Body SDS hedder det.

Hende jeg går hos, er virkelig dygtig. Det gør helt vildt ondt, men bagefter er jeg et helt nyt menneske.

Der er ingen tvivl om, at de spændinger jeg går rundt med, er relateret til de sidste to måneders intensive timer på arbejdet. Det har været en rigtig hård tid, med en masse hurtige beslutninger, “brandslukning” og hvad der nu ellers hører til. Derfor ser jeg nok ekstra meget frem til, at skulle på miniferie med familien.

Vi skal i et sommerhus, bare os fire, og hygge os helt vildt. Der er en swimming pool, kæmpe have, ikke langt til stranden og ingen larm eller mennesker der skynder sig rundt. Bare afslapning. Intet arbejde. Vidunderligt!

0 kommentar

You may also like

Wordpress creates cookies. I assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More